Založ si blog

el ako Láska

Betka bola mladé dievča. Betka bola nevinné dievča. Betke povedali aby nechodila do lesa. V lese bola jaskyňa. V jaskyni žila beštia. Betka mala rada beštie. Jedného dňa Betka nevydržala a utiekla do lesa za beštiou. Les bol krásny a voňavý. V lese bola hora . V hore bola jaskyňa. Jaskyňa bola veľká a krásna. Betka sa nebála. Beštia sa potešila Betkinej návšteve. Za beštiou chodilo veľa dievčat. Beštiu to bavilo. Beštia žila v samote a chlade. Chlad bol aj v jaskyni. Betka sa chodila s beštiou hrať hry. Hrali sa celé dni a celé noci. Beštia si myslela, že vyhráva. Betka si myslela, že prehráva. Hrali sa celé týždne. Reálne sa nedotýkali. Nereálne sa dotýkali tak ako sa nesluší. Betka bola naivné dievča. Betka mala šťastie. Beštia bola slepá a hluchá. Beštia mala šťastie. Boli si odrazom v zrkadle. Boli si protipólmi. Betka sa rozhodla, že pôjde domov. Beštia mala kľúč. Betka chcela kľúč. Beštia jej ho dala. Betka odišla. Betka sedí doma a pozerá smerom na horu. Chýbajú jej nedotyky. Chýbajú jej klamstvá. Chýbajú jej ilúzie.

Betka je slečna. Betka je zúfalá slečna. Betka si povedala, že nepôjde do močiara. V močiari žije príšera. Príšera má mŕtve oči. Betke sa páčia mŕtve oči. Betka nevedela zaspať a išla za príšerou. Príšera bola milá a vľúdna. Betka sa jej opýtala. Príšera jej odpovedala. Betka si všimla, že príšera je len zablatený mladý muž. Betka sa mladíkovi ospravedlnila. Mladík mal mŕtve oči. Betka išla domov.

Betka bude žena. Betka bude zaujímavá žena. Betka sa naučí, že monštrám lásku nemôže dať. Monštrá lásku nechcú. Monštrá chcú iné. Betka má veľa lásky. Betka má aj iné.

 

Betka je Alžbeta. Alžbeta našla lásku. Láska prišla a spravila ponuku. Ja som tú ponuku vzala.

Koniec príbehu o naháňaní prízrakov. Som kráľovnou môjho kráľa.

Pé ako Posadnutosť

12.11.2015

Je svieže ráno nového dňa. V celom sídle vládlo pokojné ticho a jedinou osobou, ktorá je takto skoro už na nohách je Grófka. Stojí pri najväčšom okne s výhľadom na svoju záhradu. Stojí tam ako socha pokým nezačuje cupotanie ladného kroku na chodbe . Vystihne správny moment a z hurónskym hlasom zajačí. – “ Mabel ! Mabel poďte sem !“ – [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Thaddeus

Some of them want to use you- Some of them want to get used by you- Some of them want to abuse you- Some of them want to be abused. (Eurythmics - Sweet Dreams)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3614x
Priemerná čítanosť článkov: 1807x

Autor blogu

Kategórie

Archív